Форма алюмінієва для випікання великоднього баранчика 32.5х18.5х12 см

Форма алюмінієва для випікання великоднього баранчика 32.5х18.5х12 см

Форма алюмінієва для випікання великоднього баранчика 32.5х18.5х12 см від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1
967 ₴ 1 230 ₴
-21%, залишилося 7 днів
Мін. сума замовлення у продавця 150 ₴
В наявності
Від 68.33 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

 Самовивіз в м. Черкаси
Безкоштовно
 Нова Пошта
За тарифами перевізника
 Укрпошта
40 - 200 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата
 Оплата частинами
 Миттєва розстрочка

Опис

Форма у вигляді баранчика буде відмінно виглядати на вашому великодньому столі і наблизить вас до шанування старого звичаю приношення в жертву Ягня під час святкування великого християнського свята Великодня!

Пасхальне Ягня - це праобраз Ісуса Христа, нагадування про Його хресну смерть у спокутування гріхів всього людського роду. Христос став Агнцем, заколеним за гріхи людей. Ягня– символ воскреслого Ісуса і одночасно – лагідності і смирення.

Вашим дітям святковий великодній баранчик, спечений у спеціальній формі, принесе величезну радість.

Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випічки великодніх баранчиків. Все тому, що алюміній - кращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не буде розшаровуватися. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування!

Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок.

  • Товщина металу - 4 мм
  • Вага - 2485 г
  • Загальна довжина з ручками - 32,5 см
  • Довжина без ручок - 25 см
  • Висота - 18,5 см
  • Глибина - 12 см

ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС БАРАНЧИК

  1. Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення.
  2. Масло розтопити.
  3. Соду погасити в кефірі.
  4. Яйця збити з невеликою кількістю цукру
  5. Цукор, яйця і кефір добре змішати.
  6. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи.
  7. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки.
  8. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка.
  9. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч.
  10. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10.
  11. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Баранчик.
  12. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою, шию баранчика обв'яжіть стрічкою, зав'яжіть її бантиком або повісьте маленький дзвіночок.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВЕЛИКОДНЬОГО БАРАНЧИКА

  • 700-800 г борошна
  • 600 г (кефіру, мацоні, йогурту)
  • 300 г цукру
  • 150 г масла або маргарину
  • 3 яйця
  • 100 г родзинок
  • 1 ч.л. соди
  • пакетик ванілі

Другу порцію випікайте аналогічно.

Характеристики

Код товару
81904
Матеріал
алюміній
Состояние
Новое
Высота стенок
18.5 мм
Тип формы
барашек пасхальный
Показати всі