![Всез - магазин товарів народного споживання](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/79/79527/vsesam-vse-dlya-domu-ta-sadu_25105e9f38c460e_400x120.jpg)
Форма алюмінієва для випікання великоднього баранчика 32.5х18.5х12 см
Форма алюмінієва для випікання великоднього баранчика 32.5х18.5х12 см
![Форма алюмінієва для випікання великоднього баранчика 32.5х18.5х12 см від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/79/79527/forma-alyuminieva-dlya-vipikannya-velikodnogo-baranchika-32-5h18-5h12-sm_004b118ef1dd169_1024x3000.webp.jpg)
Умови повернення та обміну
967 ₴ 1 230 ₴
-21%, залишилося 7 днів
Доставка
Безкоштовно
За тарифами перевізника
40 - 200 ₴
Оплата
Опис
Форма у вигляді баранчика буде відмінно виглядати на вашому великодньому столі і наблизить вас до шанування старого звичаю приношення в жертву Ягня під час святкування великого християнського свята Великодня!
Пасхальне Ягня - це праобраз Ісуса Христа, нагадування про Його хресну смерть у спокутування гріхів всього людського роду. Христос став Агнцем, заколеним за гріхи людей. Ягня– символ воскреслого Ісуса і одночасно – лагідності і смирення.
Вашим дітям святковий великодній баранчик, спечений у спеціальній формі, принесе величезну радість.
Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випічки великодніх баранчиків. Все тому, що алюміній - кращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не буде розшаровуватися. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування!
Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок.
- Товщина металу - 4 мм
- Вага - 2485 г
- Загальна довжина з ручками - 32,5 см
- Довжина без ручок - 25 см
- Висота - 18,5 см
- Глибина - 12 см
ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС БАРАНЧИК
- Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення.
- Масло розтопити.
- Соду погасити в кефірі.
- Яйця збити з невеликою кількістю цукру
- Цукор, яйця і кефір добре змішати.
- У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи.
- У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки.
- Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка.
- Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч.
- Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10.
- Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Баранчик.
- Остиглий кекс посипати цукровою пудрою, шию баранчика обв'яжіть стрічкою, зав'яжіть її бантиком або повісьте маленький дзвіночок.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВЕЛИКОДНЬОГО БАРАНЧИКА
- 700-800 г борошна
- 600 г (кефіру, мацоні, йогурту)
- 300 г цукру
- 150 г масла або маргарину
- 3 яйця
- 100 г родзинок
- 1 ч.л. соди
- пакетик ванілі
Другу порцію випікайте аналогічно.
Характеристики
Код товару
81904
Матеріал
алюміній
Состояние
Новое
Высота стенок
18.5 мм
Тип формы
барашек пасхальный
Назначение формы
Для кекса, Для пасхи/кулича
Конструкция формы
Разборная
Толщина материала
4 мм
Терміни дії знижки
з 04.07.2024 по 11.07.2024
Дивіться також
Форми для випікання Силіконові форми для випічки Для випічки хліба Роз'ємні форми для випічки Паперові форми для випічки Форми для Пасхи Форми для кексів Набори форм для випічки Круглі форми для випічки Металеві форми для випічки Алюмінієві форми для випічки Форми для випічки пирогів Антипригарні форми для випічки Великі форми для випічки Форми для випічки ведмедиків