М'ясорубка побутова ручна «МА-С» (Харків ХЕАЗ) 33 кг/год

М'ясорубка побутова ручна «МА-С» (Харків ХЕАЗ) 33 кг/год

М'ясорубка побутова ручна «МА-С» (Харків ХЕАЗ) 33 кг/год від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1
415 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності
Від 29.33 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Самовивіз в м. Черкаси
Безкоштовно
Нова Пошта
За тарифами перевізника
Укрпошта
40 - 200 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата частинами
Миттєва розстрочка

Характеристики

Код товару
82247
Країна виробництва
Україна
Матеріал
алюміній
Производитель
Харьков
Ширина
150 мм
Высота
230 мм
Глубина
85 мм
Вес
0.9 кг
Состояние
Новое

Опис

М'ясорубка побутова механічна ручна «МА-С» проста в експлуатації. Кріпиться гвинтовим затискачем до кришки столу товщиною від 15 до 45 мм. Після використання обов'язково розібрати, обмити теплою водою і просушити.

Рекомендації по експлуатації:

  • Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо і просушити.
  • Під час складання м'ясорубки зверніть увагу, що решітка повинна вставлятися плоскою стороною до ножа, а втулка повинна бути надіта на шнек.
  • У зібраної м'ясорубки не повинно бути зазорів між ножем і гратами, що досягається шляхом накручування затискної гайки, і разом цим шнек в корпусі повинен повертатися вільно за допомогою рукоятки.
  • М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більш ніж 30 г, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жил.
  • Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити і просушити.
  • М'ясорубку зберігати в сухому місці.
  • У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточку ріжучих крайок ножа і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях.

Характеристики

Матеріал: харчовий алюміній
Розміри: 23х15х8.5 см
Розміри в упаковці: 25.5х15х10 см
Вага: 900 г
Вага в упаковці: 1.0 кг
Насадка для приготування ковбас
Діаметр сітки для м'ясорубки: 54 мм
Діаметр отворів у сітці: 7 мм
Продуктивність: 33 кг/годину
Максимальне зусилля на ручці при подрібненні м'яса: 29Н
Виробник: Україна, Харків

Комплектація м'ясорубки

  • Корпус
  • М'ясоприймач
  • Ніж
  • Сітка
  • Шнековий вал
  • Притискна гайка
  • Ручка
  • Гвинт для закріплення ручки
  • Силіконові накладки