Форма для випікання горішків горішниця з антипригарним гранітним покриттям на 12 горіхів
Форма для випікання горішків горішниця з антипригарним гранітним покриттям на 12 горіхів
599 ₴
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
86263
Виробник
Ласунка
Матеріал
алюміній
Цвет
Черный
Длина
390 мм
Диаметр
165 мм
Вес
850
Состояние
Новое
Толщина
40
Тип формы
Круглая
Конструкция формы
Цельная
Антипригарное покрытие формы
Да
Диаметр рабочей поверхности
165 мм
Габаритные размеры формы
390 х 165 х 40 мм
Опис
Форма для випікання горішків з начинкою із згущеного молока. Форма призначена для випікання на електричній чи газовій плиті.
Ця горішниця виробляється з харчового алюмінієвого сплаву і покривається спеціально розробленим інноваційним антипригарним гранітним покриттям, яке складається з трьох компонентів і посилене керамічними мікрочастинками, завдяки чому форма забезпечує високу стійкість до стирання і довговічність у використанні. Це довговічне покриття витримує негативну дію цукру, завдяки йому випічку легко зняти з поверхні форми, а саму форму легко та просто чистити та мити.
Гранітне антипригарне покриття іноді називають ще "кам'яним" за рахунок того, що в його складі є гранітна крихта. Таке покриття більш довговічне в порівнянні зі звичайним антипригарним тефлоновим покриттям і менш сприйнятливим до механічних пошкоджень. Форми з антипригарним покриттям такого типу дуже швидко нагріваються, рівномірно розподіляючи тепло по всій поверхні, і повільніше остигають, що дозволяє зберегти тепло довше, забезпечуючи економію енергії та покращений кулінарний результат. Це робить їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та довговічність у кулінарії.
Отримана об'ємна випічка може наповнюватися найрізноманітнішою начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також з джему, збитих вершків, горіхового, вершкового, ванільного крему, пудингу, меду.
Половинки «горіха» можна наповнити начинкою і не складати в одне ціле. Рецепти приготування залежать від Вашої фантазії.
Одночасно можна зробити 12 половинок горіха.
Чому варто вибирати форму з антипригарним покриттям?
- Печиво не пригорає, не розвалюється, зарум'янюється, рівномірно пропікається і його легко зняти з поверхні форми. Форми без антипригарного покриття необхідно прогрівати перед використанням і перед кожним процесом випікання змащувати олією. Потрібно чимало досвіду і навичок, щоб отримати ідеальне на вигляд пісочне печиво з використанням форм для випічки без антипригарного покриття. Для форми з антипригарним покриттям нічого перерахованого вище робити не потрібно – просто вкладаєте тісто у виїмки і ставите на джерело тепла.
- Зменшення калорійності печива та збереження корисних властивостей продуктів (форми з антипригарним покриттям дозволяють звести до мінімуму кількість жиру при випічці).
- Економія енергоресурсів в процесі приготування (антипригарне покриття робить стінки і дно форми товстішими, за рахунок чого відбувається рівномірне прогрівання і утримання тепла).
- Простота у догляді (якщо ви цікавитесь як очистити форму з антипригарним покриттям, то відповідь дуже проста: достатньо промити форму м'якою губкою або відправити в посудомийну машину).
|
Дивіться також
Форми для випікання Силіконові форми для випічки Для випічки хліба Роз'ємні форми для випічки Паперові форми для випічки Форми для кексів Набори форм для випічки Круглі форми для випічки Металеві форми для випічки Алюмінієві форми для випічки Форми для випічки пирогів Антипригарні форми для випічки Форми для випічки маффінів Форми для запікання Керамічні форми для запікання
Покупцям
Умови повернення та обміну