Форма алюмінієва великодня "Баранчик" для випічки святкового цільного кексу баранчика 13х8.5х5.5 см

Форма алюмінієва великодня "Баранчик" для випічки святкового цільного кексу баранчика 13х8.5х5.5 см

Форма алюмінієва великодня "Баранчик" для випічки святкового цільного кексу баранчика 13х8.5х5.5 см від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1
358 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності
Від 25.30 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
85357
Матеріал
алюміній
Цвет
Серый
Длина
130 мм
Ширина
85 мм
Состояние
Новое
Подходит для мытья в посудомоечной машине
Да
Тип духовки
Газовая или электрическая
Тип формы
Фигурная
Назначение формы
Для кекса, Для пасхи/кулича
Конструкция формы
Разборная

Опис

Святкові цільні кекси стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу та подарують відчуття свята дітям та дорослим.

Пасхальне Ягня - це праобраз Ісуса Христа, нагадування про Його хресну смерть у спокутування гріхів всього людського роду. Христос став Агнцем, заколеним за гріхи людей. Ягня– символ воскреслого Ісуса і одночасно – лагідності і смирення.

Вашим дітям святковий великодній баранчик, спечений у спеціальній формі, принесе величезну радість.

Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання святкових кексів. Все тому, що алюміній – найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не розшаровуватиметься. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування!

Крім цього, алюміній має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок.

  • Розмір форми – 13х8.5х5.5 см
  • Розмір готового кексу - 12х7.8х3.2 см
  • Вага – 600 г

ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС

  1. Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення.
  2. Масло розтопити.
  3. Соду погасити в кефірі.
  4. Яйця збити з невеликою кількістю цукру
  5. Цукор, яйця і кефір добре змішати.
  6. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи.
  7. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки.
  8. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка.
  9. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч.
  10. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10.
  11. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Собачка.
  12. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ

  • 700-800 г борошна
  • 600 г (кефіру, мацоні, йогурту)
  • 300 г цукру
  • 150 г масла або маргарину
  • 3 яйця
  • 100 г родзинок
  • 1 ч.л. соди
  • пакетик ванілі

Другу порцію випікайте аналогічно.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА

Опара:

  • борошно 50 гр.
  • дріжджі – 75 гр.
  • молоко – 50 гр.
  • цукру – 15 гр.

Змішати все та поставте в тепле місце на 30 хвилин

Тісто:

  • борошно 275 гр.
  • олія - 100 гр.
  • молоко – 50 мл.
  • цукор – 50 гр.
  • яйця – 1 шт.
  • ваніль
  • сіль – 0,25 ч.л.
  • кориця – 0,25 ч.л.
  • родзинки - 100 гр.

Замісити тісто, дати підійти. Випікати на 180 градусах, 30 хвилин (по 15 хвилин із кожного боку)