Набір для вакуумного консервування Вакс MB Lid насос + 9 пластикових кришок

Набір для вакуумного консервування Вакс MB Lid насос + 9 пластикових кришок

Набір для вакуумного консервування Вакс MB Lid насос + 9 пластикових кришок від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1
175 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності

Доставка

Самовивіз в м. Черкаси
Безкоштовно
Нова Пошта
За тарифами перевізника
Укрпошта
40 - 200 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата частинами
Миттєва розстрочка

Характеристики

Код товару
83770
Країна виробництва
Китай
Количество единиц в упаковке
9 шт

Опис

Пристрій дозволить зберігати продукти в консервованому, засоленому, маринованому або навіть свіжому стані. Таким чином, ви можете відправити під кришки не тільки фрукти та овочі, але й будь-які приготовані перші та другі страви, смажену або пропарену їжу. Головне – всі страви залишаться свіжими на тривалий час. Будь-яка банка перетворюється на вакуумний контейнер. Наприклад, влітку ви вирушаєте з сім'єю у відпустку або їдете самостійно у відрядження. Навіщо витрачати гроші на шкідливий фастфуд? Ви можете приготувати вдома корисну їжу на весь термін поїздки, закрити її вакуумними кришками та поставити в багажник автомобіля. Будь-коли ви зможете перекусити або повноцінно пообідати!

Одну кришку можна використовувати багаторазово, тобто цього набору вам вистачить на кілька років! Кришки підходять на шийки скляних банок об'ємом 0,5 і 0,7 літра, а також на одне, двох та трилітрові гвинтові банки.

Характеристики:
  • Для різьбових банок діаметром 82 мм
  • При режимі консервування: 3-6 качків
  • При режимі зберігання: 15-20 качків
  • Модель: ВАКС-82Б
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Колір: зелений, жовтий, червоний
  • Тип: кришка
  • Габарити: 245x35x35 мм
  • Вага: 250 г
  • Країна-виробник: Китай.
  • Догляд: мити в теплій мильній воді без застосування абразивних засобів для чищення.
 

Інструкція з використання вакуумних кришок ВАКС

  1. До початку роботи переконайтеся, що скляні банки не мають тріщин та сколів. Наявність дефектів унеможливлює вакуумування.
  2. Перевірте наявність та чистоту ущільнювальної прокладки в пазу пластикової кришки ВАКС.
  3. Розташуйте кришку на шийці банки, уникаючи застосування сили (кришка повинна лежати вільно).
  4. Встановіть та надійно зафіксуйте насос у поглиблення кришки, призначеної для клапана.
  5. Використовуючи ручку насоса, відкачайте повітря з банки, забезпечуючи створення вакууму.
  6. Для зберігання продуктів, прискорення приготування настоянок або витримки на дубовій трісці виконайте від 15 до 20 качків ручкою насоса. Момент досягнення вакууму визначається різким падінням ручки насоса.
  7. При консервації достатньо зробити 5-6 качків.
  8. Щоб відкрити банку, підніміть край клапана на кришці пальцем. Повітря з характерним звуком потрапить усередину і кришка відкриється.

Додаткові поради:

  • У процесі пастеризації рекомендується знімати клапани з вакуумних кришок.
  • Якщо насос починає працювати важко, його слід розібрати, ретельно очистити циліндр і манжету, а перед складання змастити манжету вазеліном для забезпечення легкості руху.

Комплектація:
  1. 1 Насос;
  2. 9 Вакуумних багаторазових кришок