Форма полікарбонатна для шоколадних цукерок та шоколаду 3D на магніті «Віолончель» 23 x 12.5 см

Форма полікарбонатна для шоколадних цукерок та шоколаду 3D на магніті «Віолончель» 23 x 12.5 см

Форма полікарбонатна для шоколадних цукерок та шоколаду 3D на магніті «Віолончель» 23 x 12.5 см від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1
243 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
83513
Країна виробництва
Китай
Колір
прозорий
Длина
230 мм
Ширина
125 мм
Высота
30 мм
Тип
Форма для сладостей
Материал
Поликарбонат
Состояние
Новое

Опис

Форма виготовлена з високоякісного полікарбонату. За допомогою цієї форми за короткий час Ви можете виготовити найсмачніші цукерки як з різними наповнювачами, так і без них.

Форма виготовлена у вигляді модуля з двох половинок (з'єднання двох половинок здійснюється за допомогою магнітів).

Полікарбонат має ряд дуже важливих у кулінарії якостей: ці форми дуже легко мити, вони абсолютно не впливають на смак і запах готової продукції, навіть при дуже інтенсивній експлуатації не деформуються, витримують високі та низькі температури.

Якість матеріалу, з якого виготовлена форма, дає неперевершену гладкість і яскравість шоколадних цукерок, а також забезпечує легке вилучення готового виробу без ризику поломки.

Важливо:

  • перед тим, як заповнювати форми шоколадом, потрібно обов'язково нагріти полікарбонатну форму до температури шоколаду
  • для того, щоб цукерки легко витягувалися з форми, її слід добре охолодити

Дотримуючись цих простих правил, Ваші цукерки завжди легко вийматимуться з форми і будуть ідеальними —  блискучими та гладкими. Щоб надати цукеркам яскравості, за допомогою пензля нанесіть на цукерку малюнок какао-маслом з харчовим барвником. 

1. Приготуйте шоколадну масу потрібної консистенції.

2. Підготуйте форму до роботи, потім м'якими круговими рухами розподіліть шоколад по внутрішній поверхні форм.

3. З'єднайте обидві частини (форми) прищіпками.

4. Встановіть форму у вертикальному положенні та залиште до застигання.

5. Після того, як шоколадна маса застигла, акуратно відкрийте форму і витягніть з неї готовий виріб.

Характеристики

Матеріал: полікарбонат
Розміри форми: 23 x 12.5 х 3 см
Розміри віолончелі: 19 х7.5 х 3 см
Вага: 150 г
Кількість осередків: 1
Країна-виробник: Китай