Тендерайзер молоток пом'якшувач розпушувач для м'яса
Тендерайзер молоток пом'якшувач розпушувач для м'яса
Цвет корпуса
112 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
81658
Країна виробництва
Китай
Підходить для миття в посудомийній машині
так
Длина
188 мм
Вес
0.109 кг
Цвет корпуса
Салатово-оранжевый, Белый, Черный, Розово-коричневый, Фиолетово-черный
Материал ручки
Пластик
Материал рабочей части
Нержавеющая сталь
Опис
Тендерайзер молоток пом'якшувач розпушувач для м'яса
Пом'якшувач м'яса
- Головним призначенням тендерайзера є надання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зекономить час роботи кухаря.
- Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий:
- За допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
- Конструкція з пластику з 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендерайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Характеристики:
- леза – нержавіюча сталь
- Кількість лез - 24 шт.
- Габаритні розміри, - (d) 51 мм x (H) 188 мм
- Вага - 109 г
- Виробництво: Китай
1.Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику.
2. Відбийте м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату.
- Уникайте попадання лез на кістки.
- Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін.
- В процесі відбивання можна додати спеції.
- Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.
Покупцям
Умови повернення та обміну