Форма великодня металева для сирної паски (велика) 1 кг

Форма великодня металева для сирної паски (велика) 1 кг

Форма великодня металева для сирної паски (велика) 1 кг від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1
114 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
Немає в наявності

Доставка

Самовивіз в м. Черкаси
Безкоштовно
Нова Пошта
За тарифами перевізника
Укрпошта
40 - 200 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата частинами
Миттєва розстрочка

Характеристики

Код товару
84575
Цвет
Серый
Длина
125 мм
Ширина
125 мм
Материал
Нержавеющая сталь
Состояние
Новое
Высота стенок
120 мм
Тип формы
Фигурная
Назначение формы
Для пасхи/кулича
Конструкция формы
Цельная

Опис

Форма для випікання святкової паски на основі сиру. Вона виготовляється з високоякісної та безпечної нержавіючої сталі.

Творожна паска — це сир із вершками або сметаною, спресований у вигляді усіченої пірамідки.

Конструкція форми є усіченою пірамідою з 4 гранями. Форма розрахована на багаторазове використання.

За допомогою цієї форми можна виготовляти сирні паски вагою 1 кг.

Особливості:

  • На кожній стороні вибито хрест або напис "ХВ", тому виріб буде вже з готовою прикрасою.
  • Виготовлено форму з якісної, міцної нержавіючої сталі.
  • Матеріал абсолютно безпечний для здоров'я людини, тому що не містить токсинів.
  • Перш першим використанням потрібно промити гарячою водою.
  • Бортики потрібно змащувати олією, щоб сирна паска не прилипла.

Розміри форми:

- висота - 12 см;

- сторона верхнього "квадрату" - 6.5 см;

- сторона нижнього "квадрату" - 12.5 см.

Як використовувати пасочницю?

  1. Сухофрукти залити гарячою водою (на 20 хв), злити воду та обсушити в друшляку.
  2. Тир протерти через сито або двічі в м'ясорубці.
  3. Дрібно нарізати сухофрукти, подрібнити горіхи та перемішати з сиром. Додати розм'якшене вершкове масло|мастило|, сметану, цукор, ванілін. Добре вимішати.
  4. Форму перевернути, поставити в миску, вистелити марлею так, щоб краї, що звисають, дорівнювали підставі форми.
  5. Викласти паску у форму, закрити марлею, поставити прес (тарілку) та прибрати в холодильник на 10-12 годин
  6. Розгорнути марлю на підставі, перевернути на пласку страву. Прес зняти, потягнувши за марлю акуратно вийняти паску на блюдо та прикрасити паску.

Характеристики

Загальний обсяг форми: 1 кг
Матеріал: харчова нержавіюча сталь
Наявність ручок: ні
Висота: 12 см
Сторона верхнього "квадрату": 10 см
Сторона нижнього "квадрату": 16.5 см
Вага: 102 г
Миття в посудомийній машині: так
Країна-виробник товару: Україна