Прес дубовий гвинтовий для соку яблук, винограду, овочів Діоніс 25 літрів (суцільнотягнута рама)

Прес дубовий гвинтовий для соку яблук, винограду, овочів Діоніс 25 літрів (суцільнотягнута рама)

Прес дубовий гвинтовий для соку яблук, винограду, овочів Діоніс 25 літрів (суцільнотягнута рама) від компанії ВсеСам - все для дому та саду - фото 1
3 610 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності
Від 255.11 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
83696
Виробник
РКС-ПРОМ
Країна виробництва
Україна
Высота
500
Тип
Пресс для отжима сока
Назначение
Для ягод
Состояние
Новое
Объем
25 л
Материал корпуса
Дерево
Тип привода
Ручной привод
Вес (кг)
19

Опис

Прес гвинтовий «Діоніс» призначений для віджимання соку з ягід, фруктів та овочів (малина, полуниця, горобина, виноград, груші, яблука, помідори, гарбуз та ін.) Тип преса — гвинтовий, ручний.

Переваги:

Якісне виконання: суцільнотягнута рама витримує великі навантаження (чим не можуть похвалитися зварні аналоги), а наявність товстих ніжок збільшує стійкість преса.

Ємність виготовлена з дуба, притискний диск — з харчового алюмінію в пластиці (товщина диска — 5 мм, є також додаткові ребра жорсткості для посилення диска). Спеціальне метричне різьблення гвинта надає впевненості користувачеві, а гайка гвинта приварена з двох сторін — зірвати різьблення практично неможливо.

У комплекті іде лавсановий мішок відповідного розміру.

Технічні характеристики:

Місткість завантажувального кошика: 25 л;
Матеріал кошика: харчова нержавіюча сталь 2 мм;
Матеріал піддону для збирання соку: харчова нержавіюча сталь 1,5 мм;
Матеріал кожуха: дуб;
Матеріал корпусу: профільна труба 40;
Покриття корпусу: порошкова фарба;
Висота: 500 мм;
Довжина: 415 мм;
Ширина: 349 мм;
Маса: 19 кг;
Гарантія: 12 місяців;
Країна-виробник: Україна

Підготовка та принцип роботи:

Перед першим застосуванням преса необхідно ретельно промити всі деталі гарячим (не більше 60°С) 2-х відсотковим содовим розчином, обполоснути теплою водою, витерти насухо.

Встановити прес на столі (або тумбі, лавці) з таким розрахунком, щоб зливний отвір тарілки виходив за межі краю столу. Закріпити прес болтами або саморізами до стільниці через отвори. Під зливний отвір тарілки встановити ємність для збирання соку.

Закласти в кошик преса сировину, попередньо уклавши її в мішок з тканини. Фрукти та овочі перед закладанням у кошик преса необхідно подрібнити за допомогою корморізок.

Загортати гвинт до моменту появи соку, повільно продовжувати обертати гвинт, збільшуючи тиск до появи опору обертанню. Для найкращого виходу соку процес можна повторити кілька разів. Перед повторним віджиманням спресовану сировину в мішку перевернути.

Після закінчення роботи частини виробу необхідно ретельно промити, без використання миючих засобів та витерти насухо.